Monday, August 8, 2011

ahli baru~~~

Assalamualaikum..

baru-baru nie aku enroll untuk amik TEP 244 as my elective subject and rasa macam bulan jatuh ke riba GITEW~~~~ sbb da lama aku nak create avatar tapi x pernah berjaya sebab aku x taw wat la..

aku kan kampung... #bahaha... so,, setelah lama berhempas pulas dengan lapt0p yang ku saynag nie.. aku berjaya menghasilkan ini~~~~  :)









nama dia Jiji... Jiji The Little Cutie... hehehe dy c0mel gler..   :)

ahlan wa sahlan ya RAMADAN KAREEM.... allahuAkram


4 comments:

Cikgu AL said...

Jiha!!! so cute la avatar ni! nama jijie cm jijul je..;p

your sis in law said...

we want it tooooo!! yes i mean ''WE''. hahahhaha..

Rips said...

i want one!!! please please!

The Tearaway said...

aliah : hihihi.. 0keyh,,, i akan try my best untuk buatkan untuk u kayh.,.. tapi ramadhan nie busy siket la awk... maybe after ramadhan...

my sis in law,, hehe,, nnt atih wat kan..

arifa : wait till i'm there :P